Vacatures

WELKOM OP ONZE VACATURE PAGINA

I writeLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi 

Wij zijn opzoek naar een social media-manager

Als een vis in het water zwem jij door de grote oceanen die social media lijken te zijn. Met jouw kennis van social media draag je bij aan de groei van IPeP. 

Het gaat om een functie van 16 uur per week die vanuit huis beoefend kan worden. Rondom events van IPeP kan dit aantal uur oplopen tot 20-24 uur per week. 

Wij zijn op zoek naar een graphic designer

IPeP is op zoek naar een Graphic Designer die zich onderscheidt met zijn/haar uitzonderlijke creatieve, digitale kunstvaardigheden.

Met jouw onuitputtelijke bron van creativiteit transformeer je in een handomdraai een concept om in een digitaal kunstwerk. Met jouw artistieke en inventieve ideeën draag je bij aan de groei van IPeP. 

Wij zijn op zoek naar een 

copywriter

IPeP is op zoek naar een een copywriter/tekstschrijver met fluwelen taalgevoel!

Met jouw perfectionistische instelling schrijf je foutloze teksten en met jouw creatief schrijven draag je bij aan de groei van IPeP. 

Het gaat om een functie van 12 uur per week die vanuit huis beoefend kan worden. Het aantal uren kan in overleg uitgebreid worden.

Benieuwd naar wie er werkt bij IPeP? 

Als team hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en warme band. Het team van

IPeP is daarom net zo als een hechte famillie.  Zij zijn al onderdeel van het team. Kom jij ons team ook versterken?