Vacature social media manager

IPeP is op zoek naar een Social media-manager met uitstekende planning en coördinatie-skills!

Als een vis in het water zwem jij door de grote oceanen die social media lijken te zijn. Met jouw kennis van social media draag je bij aan de groei van IPeP. 

Het gaat om een functie van 16 uur per week die vanuit huis beoefend kan worden. Rondom events van IPeP kan dit aantal uur oplopen tot 20-24 uur per week.

 

Wat houden de werkzaamheden van een SMM bij IPeP in?

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het:

  • managen van social media-kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, Active Campaigns (ons mailingsysteem) en warm contact onderhouden met onze doelgroep door o.a. te reageren op berichten en chats;
  • ontwikkelen van social media-strategieën per kanaal, in samenwerking met de Operations Manager;
  • vertalen van de strategie naar een social calendar (contentplanning) en creatieve concepten, in-sync met de IPeP doelgroep;
  • creëren van visuals, captions, stories, etc. in samenwerking met andere Content Creators en Graphic Designers;
  • onderzoeken en implementeren van nieuwe social media-trends en tools en deze kennis proactief delen met de organisatie;
  • last but not least: met jouw creativiteit bedenk en creëer je originele IPeP-content voor onze doelgroep.

 Herken jij jezelf in het volgende?

➡ Je bent een teamplayer: als een spin in het web sta je in nauw contact met andere IPeP-medewerkers.

➡ Je bent een organisatorisch natuurtalent: deadlines halen en een heldere planning maken en uitvoeren, is voor jou een tweede natuur, ook in hele drukke tijden.

➡ Je communiceert helder en proactief. Je stelt vragen bij onduidelijkheid en geeft snel duidelijkheid  aan teamleden met een vraag om de workflow vloeiend te houden. Je houdt relevante anderen continu op de hoogte van je progressie en ideeën.

➡ Je past je snel aan: je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van social media en deze ontwikkelingen maak je je eigen en pas je toe in de praktijk.

➡Je bent zowel creatief als analytisch als het gaat om contentcreatie en koppelt social media aan marketingstrategieën.

Heb je daarnaast:
→ affiniteit met islamitische pedagogiek en psychologie
ervaring met planning en management
→ een ruime beschikbaarheid in de week (Bij voorkeur di, do en/of zo)

Dan zijn wij naar jou op zoek!  Mail je CV en sollicitatiebrief vóór 31  januari 2021 naar info@ipep.nl. Vermeld daarbij expliciet welke ervaring je hebt met coördineren, plannen en social media en waarom je jezelf herkent in de genoemde karaktereigenschappen en eisen.

Direct solliciteren

5 + 13 =

Deel deze vacature