Over Hamza en Latifa

Latifa

Latifa is toegewijde moeder van Munirah al-Safwah en richtte IPeP op in 2013. Zij heeft zich van jongs af aan verdiept in de Quran, de Arabische taal en andere islamitische wetenschappen en is gespecialiseerd in psychologie en pedagogiek. Zij stuurt IPeP aan vanuit een idealistische passie voor een mentaal sterkere moslimgemeenschap. Zij gelooft dat het verbeteren van onszelf een ultieme aanbidding is en heeft er haar levenswerk van gemaakt om hieraan bij te dragen vanuit haar professie en kennis. Momenteel studeert zij in Marokko om zich nog meer te verdiepen in de islamitische wetenschappen en IPeP verder te professionaliseren. De couscousvrijdag helpt daarbij soms goed als ze weer eens familie en vrienden mist.

Hamza

Hamza is naast trotse vader van Munirah, een onmisbare pilaar binnen IPeP. Als boekenwurm en eeuwige student verdiept hij zich al jaren in de islamitische wetenschappen. Hij is gespecialiseerd in religiewetenschappen en geestelijke verzorging. Hij is ervan overtuigd dat praktijkgerichte educatie de sleutel is tot ontwikkeling en staat binnen allerlei adviesraden altijd klaar om de moslimgemeenschap te dienen. Als Munirah het enigszins toelaat, is ook hij bezig om zich verder te verdiepen in zijn vakgebied in zijn vaderland Marokko. De wekelijkse uitjes van het gezin monden meestal uit in levendige filosofische gesprekken, die binnen IPeP weer mooie ontwikkelingen opleveren.

IPeP team

Het team van IPeP breidt zich elke keer steeds meer uit. Wij zijn ook altijd opzoek naar wereldverbetaraars. Mensen die het verschil willen maken binnen de islamitische gemeenschap. Denk jij dat je hierbij aan kan bijdragen? Klik dan hier voor openstaande vacatures.