Positief Islamitisch Opvoeden


Wat kun je verwachten?

  • Positief opvoeden vanuit de Profetische traditie en wetenschappelijke methodieken
  • Opvoedadviezen van islamitische pedagogen door de eeuwen heen, gekoppeld aan wat wij hedendaags weten over positief opvoeden.
  • Belangrijke opvoedthema’s, zoals hechting, grenzen aangeven, functionele boosheid, een motiverende en stimulerende opvoedsfeer creëren, voor jezelf zorgen als ouder, liefdevol opvoeden, feedback geven aan je kind en nog veel meer!

Docenten

drs. Hamza Akkar
Theoloog, geestelijk verzorger en eerstegraads docent

drs. Sara Akkar-Groenendijk
Kinder- en Jeugdpsycholoog


Wat eerdere deelnemers zeggenVeelgestelde vragen

Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?
Je kunt de cursus 2 maanden lang terug kijken! Zo heb je alle tijd om de cursus zelf in te plannen en op je eigen tempo te volgen.

Mag ik de cursus met anderen bekijken?
Er rust copyright op de cursus en deze is alleen bedoeld voor de koper. Uw account is persoonlijk en mag niet met anderen gedeeld worden. Het is vergelijkbaar met een treinkaartje; eenieder koopt een eigen kaartje. Wij geven geen toestemming voor meekijken, verveelvoudigen, delen, kopiëren of verspreiden van de cursus. Indien je de cursus met anderen wil bekijken, dienen zij de cursus zelf aangeschaft te hebben. Wel mag u ons altijd mailen in geval van een huishouden dat bestaat uit 3 of meer geïnteresseerden. Wij kunnen dan een extra gezinskorting aanbieden in sha Allah.


Contact

Voor vragen kunt u ons mailen op info@ipep.nl


+573 ingeschreven

Warning: Illegal string offset 'percentage' in /home/u92581p87611/domains/ipep.nl/public_html/wp-content/themes/buddyboss-theme/learndash/ld30/template-single-course-sidebar.php on line 107

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/u92581p87611/domains/ipep.nl/public_html/wp-content/themes/buddyboss-theme/learndash/ld30/template-single-course-sidebar.php on line 107

Warning: Illegal string offset 'percentage' in /home/u92581p87611/domains/ipep.nl/public_html/wp-content/themes/buddyboss-theme/learndash/ld30/template-single-course-sidebar.php on line 109

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/u92581p87611/domains/ipep.nl/public_html/wp-content/themes/buddyboss-theme/learndash/ld30/template-single-course-sidebar.php on line 109
Niet aangemeld
€̶ ̶6̶7̶,̶0̶0̶ € 49,50

Training Bevat

  • 15 Hoofdstukken
Videoformaat wordt niet ondersteund, gebruik Youtube video of MP4-formaat.

Beoordelingen en recensies

4.7
Gemiddelde beoordeling
9 Beoordelingen
5
7
4
1
3
1
2
0
1
0
Hoe beoordeel jij de cursus? We horen het graag!
Ewan Smet
Posted 3 jaren ago
De Profeet (saw) als opvoeder

Het mooie aan deze cursus, is dat je vooral leert over hoe de Profeet (saw) omging met kinderen en hoe hij (saw) ze opvoedde. Hier kan je vervolgens van leren en zelf toepassen in jouw opvoedingsmethode. Hierdoor voedt je jouw kind pas echt islamitisch op, volgens de wijze van onze geliefde profeet (saw). Barak Allahoe fiek voor de cursus, bedankt! Zeer leerzaam!

Khadija Lahmichi
Posted 3 jaren ago
Djazakoemmoe Allahoe ghairan

Salaamoe alaikom wa rahmatoellah, Allereerst Djazakoemmoe Allahoe ghairan voor deze cursus. Soubhana'Allah de manier waarop het wordt uitgelegd is zo fijn om bij stil te staan. Daar waar wij het ons vaak moeilijk maken en het ver zoeken, is het islamitisch gezien zo makkelijk en simpel op te lossen. Alhamdoulillah 3alla ni3matal Islam. Allahoemma baarik lakoem.

Fatima Karim
Posted 3 jaren ago
Bedankt

Heel er bedankt voor deze educatieve cursus over positief opvoeden. Djazak allaho ghairan

Sherine Ongolesono
Posted 3 jaren ago
Leerzaam

Super educatief, alleen beeld erg storend. Camera erg beweeglijk van rechts naar links wat een beetje afleid terwijl het juist zo een interessant college is.

Sukran Ibili
Posted 3 jaren ago
Leerzame cursus

Ma sha Allah, ik vond het echt een super leerzame cursus. Moge Allah jullie hiervoor belonen.

Malika Tighadouini
Posted 3 jaren ago
Leerzame cursus, aanrader voor elke ouder!

Subhanallah, wat was deze cursus verhelderend zeg! Heel goed uitgelegd op een duidelijke herkenbare manier. Absoluut een aanrader voor alle ouders. Ik heb er zeker wat aan gehad en ga ermee aan de slag!

Malika Aoulad Taib
Posted 3 jaren ago
Heel leerzaam

Ma Sha Allah, zoveel bijgeleerd.

Layla Ihkan
Posted 3 jaren ago
Top

MashaAllah. Zo veel bijgeleerd ! Twee goede sprekers, Hamza & Sara. Bedankt voor deze leerrijke cursus

Riezwaan Muradin
Posted 3 jaren ago
Zeer leerzaam!!

Dat we zó veel kunnen leren uit een paar (relatief) kleine ahadith... SubhanAllah!

Meer recensies laden
Hoe beoordeel jij de cursus? We horen het graag!